Servicio de Otorrino en la Ràpita

servicio de otorrinolaringología


A l’Institut Medic Especialitzat La Ràpita, entenem la importància d’oferir serveis mèdics especialitzats i de qualitat a les Terres de l’Ebre. Reconèixem la necessitat d’atenció especialitzada en Otorrinolaringologia (Otorrino), patologia de cap i coll, i la rellevància de proporcionar un accés més ràpid i eficient a aquests serveis essencials.

La disponibilitat d’especialistes en Otorrino ha estat limitada a la regió, creant llistes d’espera i temps d’espera significatius per als pacients tant en el sector públic com en el privat. Conscients d’aquesta situació i compromesos amb la millora contínua de l’atenció sanitària a la nostra àrea, ens complau anunciar la incorporació de la Dra. Zerpa al nostre equip.

Amb una àmplia experiència i havent treballat en àrees especialitzades com patologia de la veu, ORL infantil, i tumors de cap i coll, la Dra. Zerpa porta amb si un profund coneixement i habilitats excepcionals en el camp de l’Otorrinolaringologia. A partir de gener d’aquest any, s’unirà a nosaltres per oferir consultes cada quinze dies els divendres, ampliant així la nostra capacitat per atendre les necessitats dels nostres pacients en aquestes àrees crítiques.

El nostre objectiu és proporcionar atenció de la més alta qualitat en Otorrino i especialitats relacionades, directament a La Ràpita, per donar cobertura no només a Tortosa, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Vinaròs, Deltebre, sinó també a tota la comarca. A l’Institut Medic Especialitzat La Ràpita, estem dedicats a acostar la medicina especialitzada de primer nivell al teu costat, assegurant que la salut i el benestar de la nostra comunitat estiguin sempre en mans expertes.

¿Nos compartes?

Ayudanos a que el contenido llegue mas lejos!